divendres, 5 de març del 2010

La zona de la Vila Olímpica.

Aquesta zona va començar a fer un canvi important quan es van originar les famoses Olimpiades de 1992.
Abans aquesta part de la costa només eran per dipòsits i instal·lacions portuàries. Per ara per ara a passat a ser un dels districtes més moderns i més visitats turísticament, a més a més és una de les zones que arquitectònicament són de les més desitjades.




Aquesta àrea conté dues platges la del Bogatell, i la del Icària, que tan l'una com l'altre són molt conegudes, no només perquè són boniques sinó perquè també contenen diferents bars i restaurants que deixen vistes al mar.
Aquestes platges també estan totalment adaptades per a tothom, contenen dutxes, banys públics, vestuaris(naturalment també per a discapacitats), fins i tot en algunes zones especifiques podem trobar diferents aparells per realitzar exercici físic, o per a la diversió dels nens unes grans piràmides formades per cordes vermelles.
I també per a l'estiu i per fer diferents activitats d'oci també compta amb una escola de navegació per poder fer vela i gaudir del mar.
També cal destacar el gran ambient que hi ha en aquestes zones durant les nits, ja que també conté bars, pubs, restaurants, o altres locals molt coneguts com per exemple el “Baja Beach”.
En resum aquesta zona tan com per el dia i per la nit es una bona opció per a l'estiu.





Claudia Plaza García