dijous, 4 de març del 2010

El Carnaval a la ESO

Aquest any, tots els cursos de la ESO han disfressat les seves classes. Les classes de 1r es van disfressar de “Buscando a Nemo” i de la pel·lícula REC, les classes de 2n es van disfressar de “Fama a bailar” i de “Museu de Disney”, el curs de 3r es va disfressar de “Estudi de cinema” i de “Combat de boxa”, i els cursos de 4t es van disfressar de “Túnel del terror”.

Aquest any el recorregut era diferent, es començava per la classe de Buscando a Nemo, es seguia pel Museu de Disney, seguidament es passava per Rec i s’acabava el pis de dalt i el primer cicle amb Fama a bailar, es baixava per l’escala exterior i tot seguit es passava per les classes de 2n cicle, en primer lloc es passava per Combat de Boxa, després es passava per les dues classes de 4t que feien el túnel del terror i per acabar es visitava un estudi de cinema.

Segons els pares i mares de tots els alumnes de la ESO i de primària que van visitar totes les classes van dir que totes estaven molt ben treballades i ben fetes. Es van acabar fent llargues cues per entrar a la segona part del recorregut i va provocar que haguessin d’entrar molts pares alhora i que no es pogués gaudir bé de l’espectacle.



Guillem Bohigas

Àlex Castillo

Xavier Vidal