dijous, 13 de maig del 2010

Llançà

LLANÇÀ

Llançà és un petit poble mediterrani que compren una extensió de 28,625 km2 i té casi 5.000 habitants.
Es troba situat al centre d’una gran zona rica pel que fa als espais naturals i ecològics ja que està rodejat pel parc Natural de Cap de Creus i el d'Albera.
També conté unes platges i cales petites i tranquil·les, que aquestes platges poden ser de sorra o de grava. Apart d’aquests factors també conté algun patrimoni cultural, com per exemple algun dolmen i restes prehistòriques.
Per tots aquests factors Llançà és un bon destí per passar unes petites vacances relaxants i tranquil·les.


A més a més durant tot l’any aquest poble organitza diferents activitats i festes que s’organitzen al Port, a la vila...Aquestes festes/activitats són diferents ja sigui per descobrir millor el territori (activitats marítimes, excursions...), o bé alguna disco-mòbil per poder passar una tarda/nit entretinguda.


Llançà també disposa d’una ubicació amb avantatges, ja que està ben comunicat per via ferrocarril i carretera a només, 160 Km de Barcelona, a 20 Km de Figueres (amb entrada d’autopista) i 15 Km de la frontera francesa. Aquestes condicions avantatjoses han contribuït que Llançà s’hagi convertit en un lloc preferit per passar unes bones i tranquil·les vacances.


Aquí surt una imatge, la qual és una alumne de l’escola de vela del club nàutic Llançà, també pel port hi ha una tenda “surfera”, la qual et pots apuntar per aprendre a fer surf, i a la platja del port també a l’estiu disposa també per poder aprendre a fer piragüisme, és a dir pots fer tot tipus d’activitats aquàtiques.

Claudia Plaza