dijous, 13 de maig del 2010

El batxillerat

El batxillerat és la formació acadèmica voluntaria que prepara els alumnes per a estudis posteriors aquet o per al món leboral. Aquesta formació es dibideix en dos anys de curs que es fan des dels 16 anys fins els 18 anys , però també hi poden anar persones majors d’aquestes edats pero mai menores . En total l’alumne a la semana fa 30 credits que seria més o menys el mateix que dir 30 hores, de les quals 16 credits son repertides amb quatre assignatures per tant a cada assignatura li pertoquen quatre credits .Aquestes assignatures han de ser escollides per el alumne de dins d’un grup de assignatures anomenat modalitat , en el batxillerat hi podem trobar tres diferentes modalitats :

Arts, modalitat per aquells que estiguin més interresats en temas artistic, com la pintura, la dansa o la musica. Mes informació aquí.

Humanitats i ciencies socials, modalitat per aquells que estiguin més interresats en temas socials, com la història o les llengues. Mes informació aquí.

Ciencies i tecnologia ,modalitat per aquells que estiguin més interresats en temas cientifics, com la tecnologia, la quimica o la biologia. Mes informació aquí.