dissabte, 22 de novembre del 2008

Horror! Examen de química dilluns!!!

Si voleu practicar igualant reaccions químiques mireu les següents propostes:
aquí teniu exercicis d'autoavaluació en castellà, aquest joc en anglès, però molt senzill de seguir el mecanisme. Per equacions més difícils aquest és més dur i també en anglès.

Si voleu exercicis sobre compostos químics i molècules, us recomano aquesta pàgina. En el menú cliqueu Moléculas e I. L'apartat de molècules és correcte, però no consulteu la pestanya d'ions (difícil, i alguns punts clau no són matèria per nosaltres aquest any); les activitats finals són difícils, però si voleu, podeu.

I pels tipus d'enllaç químic, molt ampliat, però bàsicament el que hem treballat, doncs aquí altre cop clicant al menú enlaces. Totes les pestanyes bé. Les activitats finals són difícils, però també, si voleu, podeu.

I per repassar teoria de reaccions químiques, en aquesta pàgina trobareu una magnífica presentació, però consulteu només fins a la pàgina 11; a partir de la 12 (12-15) està molt ampliat, només els que en tingueu més ganes. A partir de la 16 ja no ens toca (de moment...). Apa, ànim, els meus valents!

1 comentari:

Anònim ha dit...

gràcies a això, la pràctica de reaccions químiques m'ha anat moltbé :)
però, també he estudita del llibre i els apunts.