dilluns, 18 de maig del 2009

RECUPERAR les natus que has perdut aquest curs...COM?

AIXÍ:
Aquells que us heu de presentar a l'examen de recuperació del primer trimestre, a part de presentar el dossier amb els apunts de classe, amb els esquemes de cada tema (llibre de text) i de les pràctiques realitzades, haureu de presentar també les següents activitats resoltes:

Teoria atòmica, taula periòdica, molècules i enllaç químic ; aquest darrer enllaç conté les activitats finals del tema i us recomano que per resoldre-les us llegiu la informació d'aquest web. Les activitats s'autocorregeixen, per tant no me les presenteu mal resoltes!
Igualació de reaccions químiques... i no us deixeu el MOL! D'aquest darrer enllaç, presenteu-me els problemes i els exercicis d'autoavaluació resolts. En quant als problemes d'estequiometria química, torna a fer tots els que varem fer a classe i entrega-me'ls.

Aquells que us heu de presentar a l'examen de recuperació del segon trimestre, a part de presentar el dossier amb els apunts de classe, amb els esquemes de cada tema (llibre de text), i de les pràctiques realitzades, haureu de presentar també un esquema de la funció de nutrició tal i com s'exposa en "Temas clave: la nutrición" Es tracta d'un "llibre viu", amb un menú amb la informació bàsica dper temes i també activitats que s'autocorregeixen anomenades "averigua lo que sabes". Caldrà que presentis aquestes activitats resoltes, són de tipus test però me les entregareu justificant cada resposta resposta (per exemple SÍ/veritat o NO/fals, perque bla bla)

En resum: entregueu dossier i activitats resoltes. L'examen es basarà amb aquestes activitats. Comenceu ja; com més aviat us hi poseu, més profit us farà.